پرستار سالمند با مشکلات افسردگی

پرستار سالمند در منزل چگونه با افسردگی سالمند برخورد می‌کند؟

اگرچه این روش‌ها می‌توانند به عنوان تکمیلی به سایر درمان‌های توصیه شده توسط پزشک استفاده شوند، اما نباید به عنوان جایگزین درمان‌های پزشکی مدنظر قرار گیرند. پرستار سالمند نیز باید در راهنمایی فرآیند درمان، این نکته را به خوبی رعایت کنند. بعضی از افراد ممکن است به رویکردهای سلامتی مکملی مثل یوگا روی آورده و آن را برای بهبود رفاه و مقابله با استرس امتحان کنند. با این حال، شواهد محدودی وجود دارد که نشان دهد این رویکردها به تنهایی قادر به درمان افسردگی هستند. در روش تحریک مغناطیسی مغز (rTMS)، از یک دستگاه مخصوص برای فعال‌سازی مغز بهره می‌بریم. این روش بدون نیاز به بیهوشی اجرا می‌شود و تنها به مناطق خاصی از مغز اشاره دارد تا به کاهش علائم مرتبط با افسردگی، از جمله خستگی، حالت تهوع یا از دست دادن حافظه، کمک کند.

ارتباط بی خوابی و افسردگی سالمندان

احتمالا او نیز به‌اندازه‌ی شما شایسته‌ی این پیشرفت بوده است (حتی اگر چنین نیست هیچ دلیلی وجود ندارد که نسبت به او حسادت کنید؛ تقصیر همکارتان نیست که به‌جای شما انتخاب شده است). هنگام مواجه با چنین اتفاقاتی، بهترین کار این است که احساسات منفی را به رفتارهای مثبت تبدیل کنید. آیا فکر می‌کنید ارتقا حق شما بوده است؟ درباره‌اش حرف نزنید، آن را ثابت کنید. ۷- من فکر نمی‌کنم که ــــــ من را دوست داشته باشد، چراکه او به من پیام و ایمیل نمی‌دهد یا به من زنگ نمی‌زند.چنین نتیجه‌گیری‌های زودهنگامی نشان‌دهنده‌ی دیدگاهی خودمحور به جهان است. آیا این احتمال بیشتر نیست که دوست/شریک زندگی‌تان درگیر کار، کلاس یا هر کار دیگری باشد؟ افراد کارهای زیادی دارند که باید آن‌ها را انجام دهند، در نتیجه فکر نکنید با شما مشکلی دارند.

مردان معمولا به دلایل فرهنگی از افسردگی خود بیشتر خجالت‌زده می‌شوند و از این رو، سعی می‌کنند این بیماری را تاب بیاورند یا به قول خودشان با مصرف مواد مخدر خوددرمانی کنند. عدم درمان افسردگی در مردان می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری به همراه داشته باشد، چرا که آمار خودکشی‌های منجر به فوت در مردان بیشتر است. تحقیقات نشان می دهد که می تواند به اندازه داروهای ضد افسردگی مؤثر باشد. نیازی نیست ورزشی سنگین را تحمل کنید، کافیست کمی قدم بزنید تا احساس بهتری پیدا کنید. علاوه بر این، پرستاران سالمند با برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های روزمره، مانند ورزش‌های سبک و تفریحات متناسب با علایق سالمند، به حفظ سلامت روانی و جسمانی آنان کمک می‌کنند. این کار علاوه بر افزایش سلامتی، امکان حضور سالمند در جامعه را افزایش داده و امید به زندگی را در آنها بالا می برد.

در کنار عوامل دیگر، اصلی ترین عامل افسردگی در سالمندان، تنهایی آن ها در خانه است. احساس تنهایی آن ها را ناتوان‌ کرده و در روابط بین ‌فردی آن ها خلل ایجاد می کند که نتیجه آن احساس غمگینی، پوچی، تأسف و حسرت است. تمامی کودکانِ در حال رشد به طور طبیعی در مقاطعی با بحران‌های احساسی مواجه می‌شوند، اما گاهی این مقاطع بحرانی در برخی کودکان منجر به افسردگی می‌شود. احتمال ابتلا به افسردگی در کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال کم‌توجهی‌-‌بیش‌فعالی، اختلال یادگیری، اختلال اضطراب و اضطراب نافرمانی مقابله‌جویانه (ODD) بیشتر است. همچنین استرس شدید، تروما یا سابقه‌ی خانوادگی اختلالات خُلقی از جمله عواملی هستند که احتمال بروز افسردگی را در سنین پایین افزایش می‌دهند. پرستار می‌تواند سالمند را به انجام کارهایی که به آن علاقه دارد، مانند نقاشی ، باغبانی ، کتاب‌خوانی یا موسیقی تشویق کند.

خدمات ما پرستاری در منزل برای سالمندان ، کودکان و بیماران است و این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است از پزشک یا متخصص مربوطه مشورت بگیرید. اگر افسرده هستید، ممکن است نخواهید کاری را انجام دهید یا کسی را ببینید. داشتن هدف و چشم انداز در زندگی بدون معاشرت با دیگران ممکن است دشوار باشد. بنابراین سعی کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید و زمان کمتری را در تنهایی سپری کنید. اگر نمی توانید برای معاشرت به بیرون بروید، عزیزانتان را به خانه دعوت کنید یا از طریق شبکه های اجتماعی با آن ها در ارتباط باشید.

در بدن‌تان به‌دنبال ویژگی‌های فیزیکی‌ای نباشید که دوست‌شان ندارید، بلکه روی آن دسته از ویژگی‌های فیزیکی‌تان تمرکز کنید که فکر می‌کنید بامزه، خوش‌منظر یا جذاب هستند. اگر می‌خواهید نسبت به بدن‌تان احساس بهتری داشته باشید، ۱۰ دلیل جذاب بودن‌تان را مشخص کنید. ۵- هرگز کسی عاشق من نخواهد شدشما چطور می‌توانید از چنین چیزی اطلاع داشته باشید؟ قطعا نمی‌توانید. اگر در خانه بنشینید و به این فکر کنید که دیگران چرا باید عاشق شما شوند (به‌جای اینکه بیرون بروید و با افراد مختلف ارتباط برقرار کنید)، فقط یک وضعیت بد را بدتر خواهید کرد. اگر در خانه بمانید هرگز نمی‌توانید شریک زندگی موردنظرتان را پیدا کنید. ۳- آنها درباره‌ی من چه فکری خواهند کرد؟گرفتار شدن در این دام که دیگران درباره‌ی شما چه فکر می‌کنند، قطعا باعث افزایش سطح استرس شما می‌شود.

اما هنوز راههای زیادی وجود دارد که سالمند می تواند از طریق آن معنای جدیدی در زندگی بیابد و با دیگران تعامل کند. گاهی اوقات نکته فقط در این است که همزمان با روند پیر شدن طرز فکر خود را هم عوض کنید. به نظر می رسد افسردگی و غم و اندوه همیشه باهم به سراغمان می آیند. در حقیقت، دردهای جسمانی مانند درد آرتروز، میگرن یا سردرد، از علایم شایع افسردگی در سالمندان است. چون علایم مشترک زیادی دارند، البته راه هایی برای بیان تفاوت های افسردگی و غم و اندوه وجود دارد. غم و اندوه شامل طیف گسترده ای از احساسات و ترکیبی از حس های خوب و بد است.

    {
  • باید توجه داشت که گیجی یا مشکلات توجه که توسط بیماری افسردگی ایجاد می‌شود در برخی از موارد شبیه علائم بیماری آلزایمر یا سایر بیماری‌های مغزی خود را نشان می‌دهد.
  • |}{
  • بازنشستگی ممکن است باعث شود سالمندان احساس کنند که دیگر مفید نیستند یا هویت شغلی و اجتماعی خود را از دست داده‌اند.
  • |}
  • هنر درمانی در واقع فرآیندی است که در آن احساسات بیمار به شکل خلاقانه بیان می‌شود.
  • {
  • این کار به بیمار کمک می‌کند تا احساس تعلق به اجتماع داشته باشد و از تنهایی خود بیرون بیاید.
  • |}
  • این کار می تواند اطمینان از امنیت محیط خانه سالمند در تمام طول شبانه روز را نیز شامل شود.
  • سالمندان به علت کهولت سن و ضعف قوای جسمانی نسبت به گذشته خود بیش تر از دیگران در معرض ابتلا به افسردگی می باشند.

آگاهی از افسردگی و روش‌های درمان آن می‌تواند به خانواده کمک کند تا بهتر بتواند از بیمار مراقبت کند. شرکت در دوره‌های آموزشی یا مطالعه منابع معتبر درباره افسردگی به خانواده کمک می‌کند تا بهتر بتواند با چالش‌های این بیماری مقابله کند و بیمار را در مسیر بهبودی حمایت کند. پرسش درباره اینکه چگونه علائم افسردگی بر عملکرد روزانه فرد تأثیر گذاشته، بخش مهمی از تشخیص است. این ارزیابی شامل بررسی تأثیر افسردگی بر شغل، روابط اجتماعی، زندگی خانوادگی و فعالیت‌های شخصی می‌شود. پرستاران و پزشکان همچنین ممکن است از بیمار درباره تاریخچه افسردگی یا اختلالات روانی در خانواده سؤال کنند، چرا که افسردگی می‌تواند زمینه‌های ژنتیکی داشته باشد.

پیاده‌روی و قدم زدن در فضای سبز، ترتیب دادن یک گردش خارج شهر، تماشای فیلم و هر کاری که سالمند به آن علاقه دارد می‌تواند از میزان افسردگی بکاهد. حتی اگر سالمند شما توان حرکتی ندارد با کمک ویلچر او را به فضای آزاد ببرید تا روحیه‌اش بهتر شود.یک برنامه منظم روزانه برای سالمندتان در نظر بگیرید. در این برنامه حتما بخشی را به دیدار با دوستان و بستگان اختصاص دهید. سالمند با بازگویی خاطرات گذشته حس بهتری پیدا خواهد کرد و روابط اجتماعی او تقویت خواهد شد.در کنار این رفتارها یادتان باشد توجه به سالمند بیش از هر چیز در کاهش افسردگی او نقش دارد. تهیه غذای دلخواه، توجه به لباس، گوش دادن به حرف‌ها و خاطرات آنها حس توجه را به سالمندان القا می‌کند و باعث می‌شود حال روحی بهتری داشته باشند.

همچنین باعث زوال عقل شده و تمایل به خودکشی و افسردگی را حاد می کند. در صورتی که فرد سالمند با فرزندان خود در حال زندگی باشند و مخصوصاً اگر از لحاظ اقتصادی به فرزندان خود وابسته باشد در برخی اوقات به شدت احساس گناه کرده و فکر می‌کند که موجب فشار اقتصادی به فرزندان خود شده است. همچنین ممکن است، که افرادی که از سالمند افسرده نگهداری می کنند فکر کنند، نمی توانند به خوبی از او مراقبت کنند و به همین دلیل احساس گناه می‌کنند. چنانچه احساس گناه در فرد سالمند افسرده و اطرافیان او وجود داشته باشد باید آنها با یکدیگر صحبت کنند و این احساس را از بین ببرند. در صورتی که توجه زیادی به فرد سالمند افسرده شود، خواهان این خواهد بود که مستقل باشد و زندگی و خود را کنترل کند. تجربه‌ی تروما یا ضربه‌ی روحی در سنین پایین می‌تواند منجر به تغییرات درازمدت در نوع واکنش مغز نسبت به ترس و استرس شود.

بیماران مبتلا به افسردگی ممکن است در معرض خطر خودکشی یا خودآزاری باشند. پرستاران می‌توانند با مشاهده دقیق رفتارها و علائم هشدار دهنده، از این رفتارها پیشگیری کنند. در صورت شناسایی این خطرات، آن‌ها باید به سرعت اقدامات مناسب را انجام دهند و به تیم درمانی اطلاع دهند. توجه داشته باشید که برخی داروها ممکن است عوارضی شبیه به افسردگی ایجاد کنند؛ بنابراین ضروری است لیست تمام داروهایی که سالمند مصرف می‌کند را با پزشک به اشتراک بگذارید. متخصصان با انجام معاینه فیزیکی، مطالعه سوابق پزشکی و اجرای آزمایش‌های مرتبط، به تشخیص دقیق علت اصلی افسردگی می‌پردازند و برنامه درمانی را شروع می‌کنند. در این مطلب سعی خواهیم کرد که نشانه های افسردگی در سالمندان و راهکارهای مقابله با آنان را خدمت شما عزیزان تشریح نماییم.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

ورزش کردن حتی اگر نشسته و روی ویلچر صورت گیرد، موجب تغییر روحیه، ایجاد نشاط و افزایش قدرت بدنی آن ها می شود. اگر شما هم از این دسته از سالمندان مراقبت می کنید، اجازه ندهید آن ها برای مدت طولانی در یک جا بنشینند و یا بخوابند. یکی از دلایل تشدید افسردگی در بین این افراد، مصرف غذاهای ناسالم و زیان آور است. معمولاً افراد سالمند اهداف زندگی خود را از دست می‌دهند و زندگی برای آنها معنایی ندارد و داشتن این حس خوب نخواهد بود. پرستار سالمند باید با راهکارهای مناسب هدفی در زندگی فرد سالمند به وجود آورد و برای آنها اهداف کوتاه مدت و بلند مدت به وجود آورد. با این کار افراد سالمند انگیزه لازم برای زندگی کردن خواهند داشت و کمتر دچار افسردگی می‌شوند.

با تشخیص زودهنگام و درمان مناسب، می‌توان از بسیاری از عوارض این بیماری پیشگیری کرد. درمان‌های مختلفی برای افسردگی سالمندان وجود دارد که می‌تواند بهبود آن را ایجاد کند. اگر احساس می‌کنید ممکن است افسردگی داشته باشید، با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین گزینه درمانی را برای شما مشخص کنند. انتخاب دقیق و آگاهانه خدمات پرستاری می‌تواند تاثیر قابل توجهی در بهبود کیفیت زندگی سالمندان داشته باشد و اطمینان بخشی برای خانواده‌ها باشد که عزیزانشان در دستان مطمئن هستند. درک این عوامل خطر می‌تواند به خانواده‌ها و مراقبین کمک کند تا راهکارهای پیشگیرانه را برای مقابله با افسردگی در سالمندان به کار بگیرند و بدین ترتیب به حفظ سلامت روانی و ارتقاء کیفیت زندگی آنها کمک کنند.

در این بخش، عوامل مختلفی که ممکن است سالمندان را در معرض خطر افسردگی قرار دهند، بررسی می‌شوند. فردی که از افسردگی سالمندی رنج می برد دچار نوعی اضطراب و استرس می شود که این موارد سبب وخیم شدن برخی از بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا و بیماری قلبی در آنها می گردد. ۸- زندگی منصفانه‌ نیست، ای‌ کاش اوضاع کمی بهتر بوددرست است، زندگی منصفانه نیست (من دوست ندارم این حرف را بزنم، ولی زندگی هرگز منصفانه نبوده است). اما اینکه بر روی بخش خوب آن تمرکز کنید یا بخش بد، کاملا به خودتان بستگی دارد. شما می‌توانید به‌خاطر چیزهای بدی که خارج از کنترل شما هستند، استرس زیادی متحمل شوید اما بدانید این کار باعث نمی‌شود احساس بهتری پیدا کنید، اما برعکس آن کاملا صادق است.

پرستار کودک در منزل تهران

بسیاری از بیماران مبتلا به افسردگی ممکن است از درمان سرباز زنند یا احساس کنند که درمان بی‌فایده است. خانواده‌ها با تشویق به پیگیری درمان، از جمله مصرف منظم داروها و حضور در جلسات مشاوره یا روان‌درمانی، می‌توانند به بیمار کمک کنند تا روند درمانی را بهتر دنبال کند و بهبود یابد. درمان افسردگی سالمندان، هر نوع افسردگی حتی در مراحل پیشرفته قابل درمان است. اگر فکر می‌کنید که احتمال ابتلا به افسردگی وجود دارد، با یک پزشک مشورت کنید. گاهی اوقات، مصرف بعضی داروها یا ابتلا به برخی بیماری‌ها ممکن است علائمی را تشکیل دهد که شباهت به افسردگی دارند. بنابراین، مراقبت از سالمندان مبتلا به افسردگی نیازمند یک رویکرد چندبعدی است که هم جنبه‌های روانی و هم جسمی سلامتی را در نظر بگیرد.

سعی کنید حداقل هر 3 تا 4 ساعت چیزی بخورید چون طولانی شدن فواصل وعده های غذایی باعث خستگی و بد خلق شدن سالمندان می شود. بسیاری از بیماران افسرده احساس گناه یا بی‌ارزشی می‌کنند و از اینکه دیگران آن‌ها را درک نکنند، نگران هستند. خانواده باید محیطی ایجاد کند که در آن بیمار احساس پذیرش و حمایت بدون قضاوت داشته باشد. باید از گفتار یا رفتارهایی که باعث شرم یا احساس بی‌ارزشی در بیمار می‌شود، اجتناب شود. خانواده باید از علائم و نشانه‌های افسردگی آگاهی داشته باشد تا بتواند به موقع واکنش نشان دهد. علائمی مانند خستگی شدید، کناره‌گیری از جمع، بی‌علاقگی به فعالیت‌های روزمره، و تفکرات منفی یا خودکشی باید جدی گرفته شوند و در صورت مشاهده آن‌ها، خانواده باید فوراً با تیم درمانی یا پزشک معالج تماس بگیرد.

این ارتباط می‌تواند به کاهش احساس تنهایی و ناامیدی در بیماران کمک کند. افسردگی در سالمندان یک واقعیت جامعه‌شناختی و پزشکی است که تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی این گروه سنی دارد. با پیشرفت سن، افراد با چالش‌ها و تغییرات بسیاری در زندگی روبه‌رو می‌شوند که ممکن است باعث افت روحیه و وضعیت افسردگی شوند. مواجهه با مرگ عزیزان، از دست دادن استقلال فیزیکی، افزایش بیماری‌های مزمن یا کاهش شباهت به زمان‌های گذشته ممکن است احساسات ناامیدی و افسردگی را در افراد سالمند به همراه داشته باشد. درمان افسردگی سالمندان در خانه چگونه می باشد ؟ در جوامع امروزی، با افزایش طول عمر، توجه به سلامت روانی و جسمی سالمندان اهمیت بیشتری یافته است.

یکی از نشانه ها و علایم افسردگی تمایل به تنهایی است به طوری که ممکن است سالمندی که دچار افسردگی شده رغبتی به بودن در جمع های دوستانه و صمیمانه نداشته باشد و ترجیح دهد ساعات زیادی را در تنهایی مطلق بگذراند. شرکت در فعالیت‌های ذهنی مثل حل جدول، خواندن کتاب، یا انجام فعالیت‌های هنری مثل نقاشی و موسیقی می‌تواند تمرکز ذهن را بهبود داده و احساسات منفی را کاهش دهد. در کنار آن مصرف یک سری از دارو ها مانند دارو های هورمونی و پایین آورنده ی فشار خون، دارو های رفع آرتروز و داروهای بیماران قلبی، بعضی از مسکن ها و دارو های مربوط بیماری سرطان، می تواند موجب افسردگی در آن ها شود. کودکان افسرده معمولا از وجود درد شکایت می‌کنند و کمتر از احساسات‌شان حرف می‌زنند، اما علائم افسردگی در نوجوانان متفاوت‌تر است. پرخاشگری، رفتارهای پرخطر، مصرف مواد مخدر، اُفت تحصیلی و فرار نمونه‌هایی از این علائم هستند که باید جدی گرفته شوند.

{

فرق غم و افسردگی در سالمندان چیست

|}

به سه مورد از بزرگ‌ترین دستاورد‌های زندگی‌تان فکر کنید، شاید به تغییر نگرش شما کمک کند. این دستاوردها می‌توانند فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، گرفتن ارتقای شغلی، نوشتن وبلاگ یا هر چیز دیگری باشد. افسردگی موجب می‌شود فرد احساس کند دیگر هیچ اتفاق خوشایندی در راه نیست. معمولا به دنبال این نگرش منفی، افکار خودکشی‌گرایانه بروز می‌کنند که باید بسیار جدی گرفته شوند. ۴)  این افراد از بیان احساسات خود با شخصی دیگر خود داری می‌کنند .

اگر شما مسئول مراقبت از سالمند هستید، مناسب است که به‌ طور دوره‌ای از احوال و افکار او پرسش بکنید. برقراری گفتگو و باز کردن در مورد احساسات، به‌ خصوص در میان افراد مسن، نقش اساسی در کاهش علائم افسردگی و پیشگیری از اقدامات به خودکشی دارد. توجه داشته باشید که به نشانه‌های افسردگی در پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها توجه کنید و هر زمان که متوجه شدید که با چالش‌هایی مواجه هستند، با احترام به حرف‌های آنان گوش دهید تا در صورت لزوم، پشتیبانی لازم را ارائه دهید. شناخت و درمان به موقع افسردگی در سالمندان می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی آنها کمک کند و از پیامدهای منفی بر سلامت جسمی و روانی آنها جلوگیری نماید. خانواده می‌تواند با ایجاد فضایی آرامش‌بخش، شاد و سرشار از تعاملات مثبت، به بهبود حال روحی سالمندان کمک کند. استفاده از موسیقی، خاطره‌بازی، تماشای فیلم‌های مورد علاقه سالمند و تشویق به شرکت در فعالیت‌های مشترک خانوادگی می‌تواند به کاهش افسردگی کمک کند.


وب سایت منبع